Keräily aiheiset tapahtumat elokuu-lokakuu 2013

Hauhon Antiikki- ja keräilymarkkinat:

Antiikin, designin, vintagen ja keräilykohteiden myyntitapahtuma.
Tapahtumassa on myynnissä ja näytteillä mm. lasia, posliinia, kalusteita, valaisimia, perinnetekstiilejä, käsitöitä, kirjoja, rahoja, merkkejä, postikortteja, kelloja, koruja, kultaa, hopeaa, taidetta, militariaa, ym. wanhaa ja nostalgista.
Aika: 3.8.2013
Paikka: Witsiälän lava ja Witsiälä Sali, Vitsiälänraitti 124

Antiikki-, taide- ja keräilymessut, Hämeenlinna:

Messujen yhteydessä juhlitaan Laatumessujen syyskuussa 1998 alkanutta ja nyt 15 vuoden mittaista messujärjestäjän taivalta. Messut ovat avoinna yleisölle molempina päivinä klo 10-16.
Messuille tulossa myyntiin esimerkiksi antiikkiesineitä, taidetta, designia, retroa, vintagea, lasia, posliinia, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, kortteja, militariaa, kirjoja, vanhoja tekstiilejä, yms. vanhaa keräilyllistä tavaraa.


Aika: 31.8.–1.9.2013
Paikka: Hämeenkaari, Hämeensaarentie 3

Antiikki- ja Keräilymessut, Turku:

Messut ovat oivaa viihdykettä kaikille antiikista ja keräilystä kiinnostuneille sekä loistava markkinapaikka myyjälle. Messuille näytteilleasettajiksi ovat tervetulleita sekä alan yritykset että yksityiset keräilijät.
Tarjonta on laajaa ja vaihtelevaa talonpoikaisantiikista nykypäivän design-lasiin. Mahdollisuudet löytöjen tekemiseen ovat messuilla erinomaiset.

Lisätiedot: http://www.antemar-trading.fi/

Aika: 7.9.–8.9.2013
Paikka: VPK-talo, Eskelinkatu 5

Keräily Syksy 2013 Tampere:

Keräily Syksy 2013 -tapahtuma järjestetään 4.–6.10.2013 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Tulevan syksyn Keräily-tapahtuma tuo jälleen keräilystä sekä menneiden vuosikymmenten esineistä kiinnostuneet messuvieraat kiehtoville löytöapajille.


Aika: 4.10.–6.10.2013
Paikka: Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, Ilmailunkatu 20


Antiikki ja Keräily, Joensuu:

Joensuun tapahtuma järjestetään samassa yhteydessä Taikasormet-kädentaitomessujen kanssa. Lokakuussa 2013 pidettävä tapahtuma areenassa on järjestyksessään kymmenes.


Aika: 26.10.–27.10.2013
Paikka: Joensuu areena,Mehtimäenaukio 2


Kolikot, setelit ja keräilytarvikkeet